Wierook, Geuren & meer

Geur uit de natuur

Geuren en aroma's in vele soorten en variëteiten. Geniet van een breed assortiment kaarsen, etherische oliën, biologische parfums en rookwaren, van klassieke producten zoals wierook of salie tot zeldzamere soorten, met passende accessoires.

Wierook

Het gevoel van roken - Het rookritueel is tot op de dag van vandaag, net als sinds de oudheid, een fascinerende ervaring. Tijdens de verbranding worden edele stoffen omgezet in rook, die de essentie naar een subtiel niveau brengt. Het doel van roken was en is om ons aardse denken te verbinden met de perceptie van subtiele, onzichtbare spionnen door de rook.

Door de zacht krullende rookkolom komen we tot rust en trekken we nieuwe kracht voor de ziel. Bron: Berk Esoterik e.K.

Roken - In principe zijn er twee soorten roken: 1. roken op gloeiende houtskool - 2. roken op een zeef

Op steenkool: Traditioneel werden rokers gerookt op gloeiende steenkool: Je hebt een vuurvaste container nodig en eventueel wat zand. Tegenwoordig is de meest populaire kolensoort de zelfontstekingskolen. Het is gemakkelijk te gebruiken omdat het zichzelf ontsteekt als het eenmaal aangestoken is. Maar ook hier moet u ervoor zorgen dat de kolen tijdens het ontstekingsproces voldoende lucht krijgen. Het is beter om het ronde tablet rechtop te zetten (vooral bij het roken op zand) zodat het voldoende lucht krijgt voor ontsteking. Zodra er grijze vlekken op de randen van de kolen zitten, kunt u deze weer kantelen. Dan kan het rookplezier beginnen. Voorzichtig eerst doseren, want het rookvolume kan enorm worden.

Een andere mogelijkheid is de natuurlijke pure rookkool. Dit zijn geperste kruiden die zelfs een aangename geur produceren. De kruidenhoutskool gloeit langzaam door en smeult beetje bij beetje het hout dat erop ligt. Dus als het effect van de zwarte autoigniter houtskool te sterk is voor u, probeer dan de zachtere kruiden houtskool. Het is het beste om de kruidenhoutskool op een netschip te roken, omdat het meer lucht krijgt om door te gloeien dan op zand.

Op de zeef: De andere manier van roken is roken boven een theelichtje met een zeef. De kruiden worden direct op de zeef geplaatst: Door de opstijgende hitte van de kaarsenvlam sterven ze langzaam weg. Deze methode is gebaseerd op aromatherapie.

Wierookstokje productie

Het verkrijgen van goede wierookstokjes is geen gemakkelijke taak in deze tijd. De markt is overspoeld met aanbiedingen en de consument krijgt weinig tot geen informatie over wat voor soort wierook hij daadwerkelijk koopt. Daarom willen wij u iets vertellen over de productie van wierookstokjes en wat licht in de duisternis brengen.

MASALA - Wierookstokjes

(Masala = mengsel) Hiervoor wordt een basisstof geproduceerd uit hout, harsen, oliën en kruiden. Het hout - vooral sandelhout wordt gebruikt - wordt tot fijne spaanders versnipperd. De kruiden worden ook vermalen tot poeder in een vijzel. De pasta, die met behulp van oliën en harsen wordt geproduceerd, wordt in een stokvorm gerold rond een houten kern (zoals gebruikelijk in India) of zonder houten stokken binnenin (zoals in Tibet, China en Japan). Er worden alleen zuivere materialen gebruikt, omdat deze later de kwaliteit van de staaf bepalen. De geur van dergelijke wierookstokjes bepaalt alle componenten en is altijd constructief en energiek als de nacht zelf. HOLY SMOKERS wierookstokjes zijn uitsluitend MASALA wierookstokjes van deze soort Bron: Berk Esoterik e.K.

Het eerste demeterparfum "MYTAO zeven".

Zelfbewust, ontspannen en levendig tegelijk, zo presenteert de wereldprimeur zich op de bioparfumhemel: MYTAO zeven in demeterkwaliteit van TAOASIS. Bioparfum is een van de superlatieven, omdat het het meest veeleisende demeter-kwaliteitszegel draagt, NATURE en BDIH cosmos biologisch gecertificeerd is en ook het veganistische logo heeft. Demeter MYTAO seven is een geur waarin fris citroengras zich zachtjes nestelt tegen citrusnoten van bergamot, bittere sinaasappel en groene mandarijn. Een compositie als een veelbelovende zonnige ochtend.

Primavera - het vastleggen van de geur van de natuur

Etherische oliën zijn geurende schatten uit de natuur. De individuele geur draagt effectieve plantaardige energie en genezende kracht. Ze zijn het hart van Primavera aromatherapie producten, een verklaring van liefde voor je lichaam. Nieuw bij ArsMineralis: essentiële oliën en biologische cosmetica van Primavera en Baldini. Etherische oliën zijn geurige delicatessen uit de natuur. De individuele geur draagt effectieve plantaardige energie en genezende kracht. Het toepassingsgebied van deze plantaardige energiepakketten is ongelooflijk divers en heeft altijd als doel uw gezondheid en welzijn positief te ondersteunen. De term "Aromatherapie is inmiddels een begrip geworden voor toepassingen variërend van geurlampen tot natuurgeneeskunde. U kunt kamers nodig hebben met essentiële oliën, uw individuele huidverzorging verrijken, uw stemmingen opfleuren, bijdragen aan activering of ontspanning en uw gezondheid profylactisch en begeleidend bevorderen.

Aromatherapie en biologische cosmetica van Primavera en Baldini zijn als de natuur in het voorjaar - merkbaar vol vitaliteit.

Schapenmelkzeep

Door de hoogwaardige plantaardige oliën (palmolie, kokosolie, amandelolie, sheaboter) en schapenmelk heeft de Ovis schapenmelkzeep de bijzondere eigenschap van hermesting. De huid blijft ook na veelvuldig wassen beschermd en droogt niet uit. Dit maakt de schapenmelkzeep bijzonder huidvriendelijk en aangenaam.