Himalayazout

Himalaya salt dreams - Wellness en meer

Ga met ons mee op een wereldreis van de zintuigen en leer onze zouten kennen, komend uit de meest verschillende landen, in alle kleuren, vormen en smaaknuances. U zult verrast zijn van de diversiteit, die u te wachten staat. Probeert u het zelf en laat u betoveren....

Himalaya zout is een kostbaarheid uit Azië - denkt u aan de beroemde en rustgevende lampen - de talrijke decoratie-objecten - het natuurlijke zout om mee te koken.

Naast de hoogwaardige Himalayazoutlampen en Himalayatheelichten van HIMALAYA SALT DREAMS van Wagner Life Design, bieden wij ook zoutkristal producten voor de wellness sector aan.Bijvoorbeeld hoogwaardig, zorgvuldig geselecteerd Himalaya badzout, warmtekussens, himalayazoutzepen..... Een bad met HIMALAYA SALT DREAMS zout heeft zowel een ontspannende als een kalmerende werking op het lichaam en de conditie. Nieuw in ons assortiment zijn het badzout "BASIC" zonder geurtoevoeging en de badzoutmengsels "Harmonie" en "Vital". Het 100% natuurlijke badzout 1-3 mm heeft altijd een natuurlijke geur en is biologisch geteeld. Probeer deze geursamenstelling en ontspan met een heerlijk bad!

Zoutlampen van Himalayazout

Men zegt dat het zout een neutraliserend effect heeft, en het effectief zou zijn tegen allerlei ziektes, zoals hoge bloeddruk en gewrichtsproblemen. Zoutkristallampen zijn ideaal voor het harmoniseren van een kamerklimaat waar veel gerookt wordt of waar veel elektronische apparaten gebruikt worden. Zoutlampen bevorderen een gunstig kamerklimaat.

Ionisatie

De lucht bestaat uit allemaal deeltjes, die in een bepaalde verhouding positief (ionen) of negatief (minus-inonen/elektronen) geladen zijn. Volgens wetenschappelijk onderzoek zijn minus-ionen belangrijk voor onze gezondheid en ons welzijn. Daarom voelen we ons vooral goed op plaatsen als de zee, in de bergen en bij watervallen, waar een verhoogde concentratie van minus-inonen is. In gesloten ruimtes daarentegen zijn in de lucht te veel ionen door apparatuur zoals.... computers, televisies, mobiele telefoons, sigarettenrook, airconditioners, stroomkabels, transformatoren, enzovoort. Om een evenwichtige balans tussen plus en min te herstellen, moet de lucht in de ruimte verrijkt worden met minus-ionen. Onze zoutkristallampen zijn hiervoor bijzonder geschikt, omdat dankzij hun chemische samenstelling minus-ionen in de lucht vrijkomen. Dit effect wordt nog versterkt door verwarming met een kaars of gloeilamp.